Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Anatomia unui scandal" by Sarah Vaughan " Book PDF Kindle ePub Free

Anatomia unui scandal

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Anatomia unui scandal
  • Author : Sarah Vaughan
  • Release Date : January 28, 2019
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 7996 KB

Description

SoÈ›ul lui Sophie, James, este un tată iubitor, un bărbat charismatic È™i un ministru de succes. Cu toate acestea, el este acuzat de o infracÈ›iune teribilă – de faptul că È™i-ar fi violat o colegă. Sophie este convinsă că e nevinovat È™i e disperată să-È™i protejeze familia de minciunile care amenință să o distrugă.
Kate este avocata acuzării: o profesionistă cu experiență care știe că, la tribunal, tot ce contează este să câștigi. Și totuși ceea ce caută Kate este adevărul. Ea e sigură că James este vinovat și e hotărâtă să-l facă să plătească cu orice preț.
Cine are dreptate în ceea ce-l privește pe James? Sophie sau Kate? Și are vreuna din ele mai multe informații decât cele oferite de instinct și de experiența personală?
„Vaughan creează o dramă juridică desăvârÈ™ită plasată în rândul elitei britanice È™i spusă din perspectiva a trei personaje principale... ExcepÈ›ional.”
Entertainment Weekly
„Vaughan sondează în profunzime vieÈ›ile personajelor sale – în special experienÈ›ele oamenilor politici aflaÈ›i la putere –, creând o poveste complexă, nuanÈ›ată, în perfect acord cu actuala miÈ™care #MeToo.”
People


PDF Books Download "Anatomia unui scandal" Online ePub Kindle