Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Anatomie skandálu" by Sarah Vaughanová " eBook PDF Kindle ePub Free

Anatomie skandálu

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Anatomie skandálu
  • Author : Sarah Vaughanová
  • Release Date : January 30, 2018
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1311 KB

Description

Vy svému manželovi chcete věřit. Ona ho chce zničit.

Je možné, že ani po dvanácti letech manželství o svém partnerovi nevíte vše?


Sophiin manžel James, státní tajemník na ministerstvu vnitra, je milující otec a okouzlující muž. Proto Sophii zcela zaskočí, když je obviněn ze znásilnění. Je přesvědčená, že je nevinný, a zoufale se snaží zachránit svoji rodinu.

Kate je právnička stojící na straně obžaloby — zkušená profesionálka, která ví, že u soudu vítězí ten, kdo předloží pádnější argumenty. Přesto vždy pátrá po pravdě. Je si jistá, že James je vinen, a hodlá se zasadit o to, aby za svůj čin zaplatil.

Kdo má pravdu? Sophie, nebo Kate? A řídí se i něčím jiným než instinktem a osobními zkušenostmi? Sophie dobře ví, že navzdory privilegovanému původu není její krásný život nedotknutelný. Uvědomuje si to už od té doby, kdy se s Jamesem v Oxfordu poznali a ona zjistila, jak snadno se potěšení může zvrhnout v tragédii.

----

Vaughanová přináší poutavý vhled do intrik obestírajících politický skandál a do napjatého vztahu mezi spravedlností a privilegovanými.

- Booklist

Anatomie skandálu je vzácná kniha, ve které se snoubí vybroušený styl, skvěle napsané postavy a vrcholně čtivý příběh. Zhltla jsem ji během jediného dne. Odehrává se ve fascinujícím prostředí Londýna a jako by se v něm Dům z karet propojil s Tajnou historií.

Fiona Cumminsová, spisovatelka

Neuvěřitelně autentický příběh s dramatickou zápletkou, jako vystřižený z novinových titulků. Vaughanová se noří do světa privilegovaných a mocných a poutavě a realisticky zobrazuje jeden skandál z mnoha úhlů pohledu. Je to neskutečně návykové čtení a zanechá ve vás spoustu podnětů k přemýšlení.

Booklikes.com


Výborně napsané, svižné, plné zvratů a překvapení.

- The Independent


Sarah Vaughanová studovala angličtinu v Oxfordu a poté se věnovala žurnalistice. Po stáži u Press Association pracovala jedenáct let jako reportérka v deníku The Guardian, nyní píše na volné noze. Beletrii začala psát ve stejném týdnu, kdy oslavila čtyřicáté narozeniny. Anatomie skandálu je její třetí knihou, překládá se do sedmnácti jazyků. V češtině vyšel také její román Láska s chutí makronky (Mladá fronta, 2015). S manželem a dvěma dětmi žije v Cambridgi a právě píše čtvrtou knihu.


Free PDF Books "Anatomie skandálu" Online ePub Kindle